My Site
Instagram Twitter Tumblr
Selenophile 🌘

Purple symbolizes a person's self confidence and the miracle of life.

HOME OWNER FRIENDS STUFFS FOLLOW DBOARD NEWER OLDER

Review KdollBeauty
Friday, February 12, 2016 - Permalink - 5 Comments

Assalamualaikum & Hi !

Sejak akhir akhir ni Sue tengok makin ramai yang dah mula guna KDOLL BEAUTY ni maybe sebab memang betul betul berkesan . Actually berdasarkan pemerhatian Sue memang berkesan pun . Hiks . Sue mula kenal produk Kdoll Beauty ni dari IG : Asyallie  . Okay malas nak cerita panjang ,jom tengok feedback dari cust Kdoll Beauty ni .




Berdasarkan apa yang Sue baca , kebanyakkannya seawal 3/5 hari dah nampak keberkesanan dia . Tambahan pula , Kdoll Beauty ni telah diluluskan oleh KKM so memang tak risau la pasal bahan yang digunakan dalam produk ni plus Sue ada baca yang semua bahan yang digunakan adalah Bahan Organik  . Wah siap bold tu hahaha kemain eksaitednyee .

Okay sekarang kita tengok kandungan Kdoll Beauty pulak . Kdoll ni adalah set 4 in 1 iaitu , Day cream , Night cream , Toner dan cleanser .So kalau nak tengok keberkesanan yang awal memang kene konsisten la yedok ? 









Comel kan semua produk dia ? Hihi geram tengok ! Kalau rasa ragu ragu boleh baca ingredients dia dalam gambar rajah diatas :) In Shaa Allah tak rugi guna Kdoll Beauty ni .

Oh ya , lupa nak bagitahu . Bukan setakat perempuan je boleh guna Kdoll ni tau ,lelaki pun boleh guna . Plus kdoll ni sesuai untuk semua jenis kulit tak kiralah sensitif atau tak dan paling penting sesuai untuk semua jenis umur ;) * Kenyit mata * 



See ? Bukan perempuan je boleh pakai . Lelaki pun boleh tau ~ Haaa 

So tunggu apa lagi ? Come and join us jadi pengguna kdoll beauty . Yeay 

whatsapp : 0167079629 ( Suraya ) 
wechat : surayaaaa__ 

 RM 70 SM / RM 80 SS

Harga sangat berpatutan , sesuai dengan keberkesanan produk ;) 

Semua whatsapp akan direply dalam masa 24 jam . Okay ? 

Jom pakat pakat try .

Oh lupa nak bagitahu, harga tu dah termasuk pos tau ? ^.^ 

Bye bye . Assalamualaikum 






Labels: ,


5 Comment(s)


Writter



Welcome to my blog !

Sila tinggalkan jejak di Chatbox ya ! Click mana mana button 'mysite' untuk berkenalan okay ? :)
Taghboard


Credit

Template by Siti
Owner : Suraya